U H&M je stigla nova kolekcija za kuhinju inspirirana povrćem. Izdvojili smo favorite

Foto: hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DA uređenje doma može imati veselu i opuštenu notu najbolje potvrđuje nova H&M Home kolekcija, inspirirana povrćem poput celera, rajčice, kelja i češnjaka. Green Inspiration kolekcija već je stigla u pojedine H&M trgovine diljem svijeta, a u našoj je tek u dolasku. 

Pregledavši novitete, izdvojili smo one najzabavnije, koji će svakoj blagovaonici ili kuhinji dodati dozu šarma i neočekivanosti, poput kamenog tanjura za posluživanje oblikovanog poput lista kelja, koji izgleda iznenađujuće vjerodostojno.

Tanjur u obliku kelja, 14.99 eura

Ako niste fan kelja, dostupan je i kameni tanjur za posluživanje u obliku celera. Karakterizira ga teksturirana površina i reaktivna glazura koja stvara prekrasne varijacije boja, čime svakom tanjuru daje jedinstven izgled.

Tanjur u obliku celera, 19.99 eura

Češnjak je također poslužio kao inspiracija u ovoj kolekciji. Tako se u novoj ponudi može pronaći posuda u obliku kupole s tanjurićem, namijenjena za pohranu češnjaka. Dostupan je i keramički tanjurić oblikovan poput glavice češnjaka.

Posuda za pohranu češnjaka, 9.99 eura
Tanjurić u obliku češnjaka, 9.99 eura

U kolekciji su dostupne i posude u obliku povrća, a nas je osvojila ova u obliku crvene rajčice. Ova posuda nije samo funkcionalna za skladištenje malih cherry rajčica ili drugog manjeg povrća već može poslužiti i kao atraktivan spremnik za sol. Svojim veselim dizajnom i praktičnošću ova posuda unosi boju i zabavu u svaku kuhinju, pružajući mnoštvo mogućnosti za kreativno korištenje.

Posuda u obliku rajčice, 14.99 eura

I za kraj, kolekcija uključuje i podmetač za žlice ili ostali pribor tijekom kuhanja, oblikovan poput lista kineskog kupusa. Njegova teksturirana površina realistično oponaša pravi list, dodajući funkcionalnost i stilski detalj kuhinjskom prostoru.

Podmetač, 12.99 eura

Pročitajte više