U okolici Zagreba kuća od 120 kvadrata prodaje se za 146.000 eura. Evo kako izgleda

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukla kuća od 120m2 koja se nalazi u naselju Odranski Obrež, a prodaje se za 146.000 eura.

Kuća je izgrađena 1990. godine, nalazi se u slijepoj ulici bez prometa te je idealna za one koji traže mir i privatnost, ali žele biti blizu svih važnih sadržaja.

Na parceli se nalazi i zidani roštilj, natkrivena terasa, održavani travnjak te veliko dvorište

Prostire se na lijepo održavanoj parceli pravokutnog oblika površine 528 m2. U prizemlju (83 m2) nalazi se prostrani dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom, spavaća soba, ulazni dio, kupaonica, ostava, garaža i spremište koje se trenutno koristi kao soba. Na katu (40 m2) postoji neuređeni prostor koji se može preurediti prema osobnim željama, što omogućava stvaranje još dvije sobe i kupaonice.

Uz kuću se nalaze pomoćne zgrade poput spremišta/radionice i drvarnice. Na parceli se nalazi i zidani veliki roštilj, natkrivena terasa, održavani travnjak te veliko dvorište ispred kuće koje pruža dovoljno prostora za parkiranje više automobila i druge potrebe.

Kuća ima novu fasadu i krov iz 2011. godine te je opremljena gradskom strujom, vodom i kanalizacijom. U oglasu se navodi da se nalazi u blizini vrtića, škole, trgovina, autobusnih stajališta i drugih važnih sadržaja potrebnih za svakodnevni život, pružajući dobru prometnu povezanost.

Oglas možete vidjeti ovdje, a više fotografija niže.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.