U Zagrebu će se uskoro održati velika rasprodaja odjeće, cijene su povoljne

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJUBITELJE vintage odjeće, ali i one koji vole dobre ponude, sigurno će razveseliti vijest da će se u Zagrebu uskoro održati event BeThrifty, koji donosi najveću rasprodaju vintage odjeće u Hrvatskoj. 

Za event se nudi ograničen broj besplatnih ulaznica koje možete rezervirati online na službenoj stranici. Ako ne uspijete ugrabiti besplatnu ulaznicu, na adresi eventa moći će se kupiti po cijeni od 22.60 kuna (3 eura).

Nude veliki izbor vintage odjeće i recikliranih komada

"Pronađi veliki izbor brendiranih majica, windbreakera, kožnih jakni, džempera, dukserica, crazyprint košulja i još mnogo toga. Donosimo vam vaše omiljene brendove od Nike, Adidas, Reebok, Lacoste, Ralph Lauren, sve je uključeno! U BeThrifty-ju ćeš pronaći cool i jedinstvenu odjeću u različitim veličinama i stilovima, te s tim kupuješ na održiv način i doprinosiš čišćoj i zdravijoj okolini", napisali su na Facebook stranici eventa.

Hej Zagreb, kaj se dela✌️ Najpopularniji europski Vintage Kilo Sale se vraca u Zagreb! Pronadji originalne vintage komade od adidasa, levi's do ralph laurena ima za svaki ukus nesto i to za nevjerovatnu cijenu. Ne kupujes po komadu nego po tezini, kao na pijaci. Kila Vintage Odjece kosta samo 230KN, to ti je odprilike 160KN za Levi's Jeans iil 60 KN za Ralph Lauren Kosulju. Nemoj propustit🔥 Nabavi sad ulaznicu prije nego su sve rasprodane!

Posted by BeThrifty on Friday, 7 October 2022

Dodali su da se odjeća ne kupuje pojedinačno, nego po kilogramu, točnije "1.08 kilograma najfinijih vintage komada koji se prilagođavaju tvom individualnom stilu". 

Datumi, lokacija eventa i cijene

Event će se održati 29. i 30. listopada na adresi Radnička cesta 27, u sklopu Katran Studija. 

Vrijeme eventa je: 

  • Subota: 13:00 - 19:00 
  • Nedjelja: 10:30 - 18:00

Cijena vintage odjeće je 230 kn/kg. Na stranici navode da se na eventu može platiti i gotovinom i karticama. 

Pročitajte više