Potpuno namještena kuća u Zagrebu prodaje se za 179.990 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama. U Zagrebu smo pronašli zanimljivo uređenu kuću na Trešnjevci, koja se prodaje u potpunosti namještena po cijeni od 179.990 eura. Kuća je površine 90 kvadrata, a nalazi se na zajedničkoj parceli površine 394 kvadrata.

Prodaje se renovirana i namještena

Kuća se sastoji od dvije etaže. Na prvoj se nalazi dnevni boravak s integriranom kuhinjom, kupaonica s WC-om, spavaća soba i hodnik koji vodi prema stubištu. Na drugoj etaži nalaze se dvije spavaće sobe, kupaonica s WC-om i velika terasa.

Ova je kuća izgrađena 1960., renovirana je 2006., a ove godine je ugrađena nova kuhinja te je kompletan namještaj zamijenjen novim. Renovacije 2006. su bile masovne te su uključivale novu PVC stolariju, adaptaciju kupaonica, nove instalacije vode i struje, zamjenu podova, postavljanje nove betonske deke između fasada i postavljanje vanjskih i unutarnjih betonskih stupova.

Grijanje je centralno etažno plinsko. Ispred kuće se nalaze dvorište i spremište, kao i pripadajuće parkirno mjesto. U blizini lokacije kuće nalaze se autobusna i tramvajska stanica, tržnica, vrtići i škole, ljekarna, pošta, dućani, kafići i razni drugi sadržaji.

Oglas možete pogledati ovdje.

Index Oglasi

Pročitajte više