U Zagrebu se stan od 76 kvadrata prodaje za 295.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POTRAZI za zanimljivim nekretninama pretražili smo Index Oglase, a pozornost nam je privukao četverosoban stan od 76 m2 koji se nalazi na Jarunu, u Zagrebu. Stan se nalazi na prvom katu manje stambene zgrade, a prodaje se po cijeni od 295.000 eura.

U mirnoj ulici, nedaleko od brojnih sadržaja

Stambena zgrada u kojoj se nalazi stan izgrađena je 2012. Stan je orijentiran na sjever-zapad-jug te ima mnogo svjetla tijekom dana. Nalazi se u mirnoj ulici nedaleko od atraktivnih sadržaja, uključujući tržnicu i restorane.

Sam stan sastoji se od tri spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonice s WC-om, hodnika i loggie. Stan ima osigurano parkirno mjesto ispred zgrade te ostavu i spremište. Grijanje je centralno etažno plinsko uz jednu klimu.

Stan se prodaje pretežito namješten. Izuzetak su dva kreveta iz dječje sobe te blagovaonski stol i stolice.

Više slika i detalja o nekretnini možete pogledati ovdje.

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.