U Zaru je stigao duplić popularne dizajnerske torbe, košta 36 eura

Screenshot/Foto: TikTok/zara.com/polene-paris.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZAHVALJUJUĆI društvenim mrežama, otkrili smo da je u Zaru stigla torba koja neodoljivo podsjeća na popularni model torbe marke Polène. Zara često pronalazi inspiraciju u dizajnima drugih brendova, nakon čega lansira slične artikle po znatno pristupačnijim cijenama. Tako je i u ovom slučaju ponudila torbu čiji dizajn nalikuje na Polèneov model CYME, ali po deset puta nižoj cijeni. 

@elenaa.may Polène bag alternative at Zara!! Get the look 👜 #stylewithme #classyandchic #stargirl #stargirlstyle #itgirl #itgirlstyle #poleneparis #polenecyme #zarabags #zaranewcollection ♬ original sound - 🩷
@natalya_katalya Znalazlam zamiennik slynnej torebki Polene Paris Cyme 🤎 #zamiennik #poleneparis #tanszyzamiennik #zaranewin #zarabag ♬ dźwięk oryginalny - Natalya_Katalya

Polene torba košta 330 eura, Zarina verzija 36 eura

Polène CYME torba, izrađena od pamučnog kepera i kože, prodaje se po cijeni od 330 eura, dok verzija iz Zare košta 35.95 eura. Polène nudi svoju torbu u kombinaciji navedenih materijala, pri čemu su sve varijante trenutno rasprodane, ili izrađene isključivo od 100% kože. Verzije od kože su skuplje i koštaju od 330 do 380 eura, ovisno o veličini. 

Zara je, s druge strane, predstavila svoju Shopper torbu izrađenu od pamuka i jute te poliuretana. Dostupna je u prirodnoj boji, s dvije opcije boja za porub i ručke. Koliko su ove torbe slične, možete vidjeti na fotografijama ispod.

Polene Paris CYME, 330 eura
Polene Paris CYME, 330 eura
Zara Shopper torba, 35.95 eura
Zara Shopper torba, 35.95 eura

Pročitajte više