UGG predstavio novu obuću za proljeće i ljeto. Jedne sandale mnogima su se svidjele

Foto: ugg.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POPULARNI brend UGG upravo je predstavio nove modele obuće idealne za nadolazeće toplije mjesece. Predstavljeni su modeli sandala Stratus i GoldenGlow, te papuče i natikače Venture Daze. Svi ovi stilovi inspirirani su Y2K trendom.

Šarene fotografije kampanje snimljene su u Seulu, u Južnoj Koreji, gdje je nova globalna ambasadorica brenda, K-pop pjevačica Hanni, na zabavan način predstavila novitete. Na fotografijama se Hanni može vidjeti u raznim situacijama, od sjedenja na vrhu zida okružena mjehurićima sapunice u obliku zeca ili kruga, do ležanja na kauču okružena cvijećem.

"Savršena kombinacija", "Sve što Hanni nosi izgleda udobno i slatko", "Sandale izgledaju preslatko", "Volim ovu kampanju", "Tako lijepo", "Vau", "Tako slatko", "Savršeno", "Predivno odrađen posao", neki su od komentara ispod fotki kampanje marke na Instagramu. 

Većinu su osvojile sandale GoldenGlow u ružičasto-ljubičastoj nijansi

Sudeći po komentarima, najviše pažnje privukle su sandale GoldenGlow u Mangosteen varijanti koja predstavlja ružičasto-ljubičastu nijansu. "Preslatke su", "Tako su lijepe", "Ove su sandale tako slatke", neki su od komentara na fotki s njima u prvom planu na Instagram stranici brenda. 

Novi modeli, dostupne boje i cijene

Sandale GoldenGlow dostupne su u ukupno pet nijansi, uključujući neutralne, smeđe i crne, te upečatljive nijanse kao što su gore spomenuta ružičasto-ljubičasta i neonsko žuta. Cijena im je 109.95 eura.

UGG Goldenglow Mangosteen
UGG Goldenglow Caterpillar
UGG Goldenglow Bison Brown
UGG Goldenglow Sea Salt
UGG Goldenglow Black

Papuče Venture Daze dostupne su u tri kombinacije boja: smeđoj s krem bijelim potplatom, svijetlo smeđoj s crnim potplatom te svijetlo sivoj s upečatljivim svijetlo zelenim potplatom. Njihova cijena iznosi 159.95 eura. Natikače Venture Daze nude se u istim kombinacijama boja, po cijeni od 139.90 eura.

Papuče UGG Venture Daze
Natikače UGG Venture Daze

Što se tiče sandala Stratus, one će biti dostupne na stranicama UGG-a od 1. travnja, dok su ostali modeli već dostupni i na nekim tržištima se mogu kupiti. Sve nove modele možete pregledati na službenoj stranici

Pročitajte više