Veja ima nove tenisice za trčanje, pogledajte kako izgledaju

Foto: veja-store.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEJA je upravo lansirala novi model tenisica naziva Condor 3, koji neodoljivo podsjeća na modele tenisica marke Hoka. Novi model Condor 3 vizualno se prilično razlikuje od uobičajenih Vejinih modela, koji su uglavnom minimalistički i, u usporedbi s ovim novima, jednostavni.

Debeli potplat

Prema marki, tenisice Condor 3 kombiniraju tehnologiju, istraživanje i razvoj te materijale biološkog podrijetla kako bi zadovoljile trkačeve potrebe za amortizacijom, lakoćom i dugotrajnošću. Stoga, tenisice imaju širok, debeli potplat koji navodno pruža udobnost pri svakom koraku, s visinom od 29 mm u prednjem dijelu stopala i 37 mm u predjelu pete.

Kao što i samo ime ovog modela, odnosno broj u njemu, sugerira, postojali su i prethodnici ovih tenisica. Međutim, u njihovom slučaju potplat je bio znatno tanji. Kako prenosi Highsnobiety, prvi model, Condor 1 iz 2019., više je nalikovao na adidasov model Ultraboost, a Condor 2 iz 2021. izgledao je kao tenisica za trčanje brenda kojem trčanje nije specijalnost.

Sada je tu Condor 3, koji nastoji pratiti trend trenutačno ultrapopularnih tenisica Hoka. I čini se da u tome uspijeva, barem estetski. Tenisice dolaze u privlačnim paletama boja, gornji dio je izrađen od recikliranog materijala, a tu je i debeli EVA potplat.

Cijena ovih uniseks tenisica je 180 eura, a više o njima možete vidjeti na službenoj stranici ovdje

Pročitajte više