Kupci razočarani: Nike otkazao narudžbe sa sniženim artiklima

Foto/Screenshot: Shutterstock/ustupio čitatelj

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON što je netom prije Božića Nike mnoge obradovao neplaniranim sniženjem te slučajno krivo iskazao cijene u web shopu, pa su hudice koštale 65 umjesto 500 kuna, uslijedio je hladan tuš. Naime, nekoliko čitatelja nam je javilo da im je Nike otkazao narudžbe u kojima su bili sniženi artikli. 

Odnosno, Nike ih je u mailu obavijestio da su navedeni artikli nedostupni te da ih neće biti u mogućnosti isporučiti, no da će kupcima vratiti iznos koji su uplatili. 

"Danas mi je Nike otkazao narudžbu. Nadao sam se da će je ispoštovati bez obzira što se radilo o grešci", otkrio nam je čitatelj i naveo da se artikli koje je naručio nalaze na stranici, ali po punoj cijeni. 

Hudice za 65 kuna, majice za 30 kuna

Podsjetimo, Nike je pored cijene u eurima stavio valutu kuna pa su se hudice mogle kupiti za 65 kuna umjesto 500, a majice za 30 kuna umjesto 230... Svi koji su se tada zatekli na stranici pohrlili su u šoping nadajući se da će Nike narudžbu i dostaviti. 

Pročitajte više