Vichy je izbacio novi anti-age serum. Pronašli smo ga na dobrom popustu

Foto: Press

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VICHY ima novi proizvod, Neovadiol MENO 5 Bi-serum koji se uspješno bori protiv pet glavnih izazova kože lica s kojima se susreću žene u menopauzi, a to su: bore, ovješenost, staračke pjege, suhoća te gubitak sjaja kože.

Menopauza predstavlja jednu trećinu života žene i stoga je ključno o toj temi razgovarati što češće. Vichy potiče žene da svoje godine nose ponosno, da o svojim problemima razgovaraju otvoreno i da se u svojoj koži osjećaju sigurno, navode u objavi. 

Dvofazna nježna i mirisna tekstura

Serum ima vodenu fazu, koja se sastoji od optimalno koncentriranih dermokozmetičkih aktivnih sastojaka kao što su Proxylane, ekstrakt sjemena sene, vitamin B3-Cg, glikolna kiselina i Vichy vulkanska voda. Uljna je, pak, faza obogaćena vitaminom E i Omega 6-9 masnim kiselinama za ugodu i mekoću kože nakon nanošenja. 

Korištenje seruma je vrlo jednostavno - bočicu treba protresti, pritisnuti i nanijeti na čistu kožu lica. 

Best Buy: ovaj Vichy novitet pronašli smo na popustu od 25% pa mu cijena iznosi 253.13 kn (33.60 €) umjesto 337.50 kn (44.82 €), što je lijepa ušteda. Ponudu možete vidjeti ovdje

Pročitajte više