Vikendica kod Fužina okružena prirodom prodaje se za 50.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRAŽITE li dobru vikendicu daleko od gradske vreve, planine su najbolji izbor. Na Index Oglasima pronašli smo samostojeću vikendicu rustikalnog šarma koja se nalazi u Liču, nedaleko Fužina. Ova trosobna vikendica se nalazi na parceli od 163 m2, dok sama kuća pokriva 60 m2, a prodaje se za 50.000 eura.

Trosobna vikendica s pogledom na borove

Donji se kat sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, te kupaonice i hodnika. Na katu se nalaze dvije spavaće sobe. Kuća se nalazi na uzvisini i ima prekrasan pogled na borove i prirodu, idealno za opuštajući pogled u daljinu.

Grijanje je moguće na drva, te je kuća opremljena odgovarajućom peći. Unutrašnjost kuće je u dobrom stanju, no izvana je potrebna adaptacija. Oglas s dodatnim fotografijama i informacijama možete pogledati ovdje.

Index Oglasi

Pročitajte više