Vraća se Hush Hush market. Evo kada i gdje će se održati

Foto: Press/Facebook

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VRAĆA se proljetno izdanje HUSH HUSH marketa, a održat će se 6. i 7. svibnja u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Market okuplja kreativce, umjetnike i dizajnere koji nude originalne proizvode iz svijeta umjetnosti i kreativnosti. 

Tako će se u sklopu ponude moći razgledati unikatni i ručno izrađeni predmeti, odjeća, nakit, umjetničke instalacije, ilustracije i još mnogo toga. 

Vesele i razigrane kreacije LEVIN COCO potražite na HUSH HUSH Marketu 6. i 7. svibnja u Muzeju suvremene umjetnosti...

Posted by HUSH HUSH Market on Tuesday, 25 April 2023

"HUSH HUSH market je više od samo sajma, to je jedinstvena prilika za uživanje u posebnoj atmosferi koja slavi kreativnost, inovativnost i originalnost. Svakim novim izdanjem pridružuju nam se nove kreativne snage koje čine naš sajam veoma interesantnim našim posjetiteljima. Od četrdeset izlagača čak njih 13 na marketu će sudjelovati prvi put!" kažu organizatorice Petra Lasić i Zdravka Radić. 

Sve informacije o izlagačima i samom HUSH HUSH marketu možete vidjeti na službenoj Facebook stranici

Pročitajte više