Vratila se: Puma najavila novu suradnju s Rihannom

Foto: Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DANAS je Puma najavila povratak Fenty x Puma suradnje jednostavnom porukom objavljenom na Instagramu: "Vratila se."

Rihannina veza s Pumom proteže se unatrag gotovo desetljeće, a brendu se prvo pridružila kao kreativna direktorica 2014. godine. Nakon toga je izdala seriju tenisica koje su se rasprodale, ali i priredila brojne revije na Tjednu mode u New Yorku.

Objava je u kratkom vremenu prikupila mnoštvo komentara. "Vratite Creepersice, molim vas!","Vratite krznene natikače", "To je bila jedna od njezinih najboljih suradnji s brendom, jedva čekam vidjeti što dolazi", "To", "Uzmite moj novac", "Kraljica se vratila", "Jedva čekam", samo su neki od komentara. 

Zadnja suradnja bila je 2017.

Njezina posljednja kolekcija za Pumu objavljena je 2017., a suradnja je nenajavljeno prekinuta, dok je Rihanna nastavila s drugim projektima. Godine 2019. Rihanna je lansirala Fenty, svoju konfekcijsku liniju s LVMH-om, postavši prva crnkinja koja je lansirala luksuznu liniju s ovim modnim konglomeratom, prenosi Vogue.

Dvije godine kasnije, marka je zatvorena usred izvješća o padu prodaje. Do sada, nikakvi daljnji detalji o tome što će uključivati ​​nova suradnja s Pumom - ili, zapravo, kada će stići - nisu javno objavljeni.

Pročitajte više