Za ovaj brend tenisica možda niste čuli, a sve češće ga se viđa na zagrebačkoj špici

Foto: Josip Moler/CROPIX/off---white.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LUKSUZNI modni brend Off-White osnovao je pokojni američki dizajner Virgil Abloh 2012. godine u Milanu. Lansiran pod imenom Pyrex Vision, brend je preimenovan u Off-White 2013. godine. Abloh je Off-White opisao kao "sivu zonu između crne i bijele", čime je želio istaknuti svoj jedinstveni pristup modi koji briše tradicionalne granice između različitih stilova i kultura.

Off-White se istaknuo svojom progresivnom interpretacijom ulične mode kombinirajući visoku modu s urbanim i mladenačkim elementima.Svojim inovativnim dizajnom Virgil Abloh stvorio je prepoznatljiv vizualni identitet koji uključuje upotrebu predimenzioniranih etiketa, zip-vezica, karakterističnih zebra pruga i motiva strelica.

Kako prenosi FashionUnited, brend je svoje poslovno putovanje započeo prodajom prerađenih majica iz neprodanih zaliha Ralph Laurena, a zatim se proširio na širu paletu odjeće i suradnje s velikim imenima kao što su Nike, Levi’s, Jimmy Choo, Ikea i Evian. Off-White je brzo stekao međunarodnu slavu i postao jedan od najpoželjnijih brendova među ljubiteljima mode širom svijeta, uključujući Hrvatsku.

Jedan od popularnih modela je i 3.0 Off-Court

Tenisice brenda sve su češće na nogama Hrvatica i Hrvata, a nedavno su snimljene i na zagrebačkoj špici. Nekoliko Hrvatica prošetalo je u popularnom modelu tenisica 3.0 Off-Court.

3.0 Off-Court, 590 eura
3.0 Off-Court, 590 eura

Radi se o visokim tenisicama bijele boje s logotipom Off-Whitea s jedne strane te narančastim etiketama na prednjoj strani. Na špici su snimljene u dvije modne kombinacije. Jedna je djevojka uparila popularne tenisice s crnom suknjom i kožnom jaknom, a druga s upečatljivim crvenonarančastim kaputom. 

Pročitajte više