Zagrebačka špica je prošlog tjedna izgledala kao modna pista. Pogledajte fotke

Foto: Luka Šangulin/INDEX/zalando.hr/boohoo.com/ecipele.hr/answear.hr/zara.com/ officeshoes.hr/yoox.com/eyerim.hr/rebeccaminkoff.com/farefetch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

INDEXOV fotograf prošlog je tjedna uhvatio odlične odjevne kombinacije u centru Zagreba, a mi smo izdvojili svoje favorite te našli iste ili slične komade. 

Na zagrebačkoj špici najviše su se istaknuli modni komadi u jarkim bojama pa su nam tako za oko zapele kombinacije s narančastim kaputom, zelenom kratkom jaknom od umjetnog krzna i neutralan outfit s lila torbicom. 

1. Narančasti kaput

Najupečatljiviji komad u ovoj kombinaciji je svakako narančasti kaput. Kaputi u žarkim bojama odličan su statement komad koji podignu svaki outfit. Ostatak modne kombinacije ove djevojke je u crnoj boji - sportska torba i Marte. Odličan outfit za opušten izlazak u grad. 

Evo koje smo iste ili slične komade našli:

  • boohoo vuneni kaput s remenom, 45 € (339.05 kn)
  • Sportska torba adidas Performance, Answear, 57.06 € (429.92 kn)
  • Dr. Martens Jadon, Office Shoes, 183.96 € (1386.05 kn)

2. Zelena jakna

Još jedna modna kombinacija sa zagrebačkih ulica koja nam je upala u oko je ova u kojoj je u prvom planu zelena jakna. Uz nju je djevojka iskombinirala crne jahačke čizme i statement sunčane naočale. Outfit nam je top!

Evo koje smo iste ili slične komade našli:

  • Rebecca Minkoff Pacha pernata jakna, 635 € (4784.41 kn)
  • Prada PR17WS sunčane naočale, Eyerim, 249 € (1876 kn)
  • Off White čizme, Yoox, 286 € (2155.44 kn)

3. Lila ruksak

Ovaj prekrasan lila ruksak iz nove Liu Jo kolekcije nikako ne može proći nezamijećen. Djevojka ga je ukombinirala s kaputom neutralne boje, šiltericom, tajicama i smeđim čizmama. Opuštena kombinacija idealna za dnevni izlazak u grad. 

Evo koje smo iste ili slične komade našli:

  • Zara mekani kaput s kapuljačom i pojasom, 39.95 € (301 kn)
  • Liu Jo ruksak od prošivene umjetne kože, ecipele, 159 € (1197.98 kn)
  • '47 New York Yankees kapa, Zalando, 19.78 € (149.03 kn)

Pročitajte više