Božić je zavladao zagrebačkim izlozima. Donosimo fotke najljepših

Foto: Hana Kajari/Ena Dragičević

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

INDEXOVE su fotografkinje prošetale Zagrebom u potrazi za najzanimljivijim izlozima trgovina uređenima za nadolazeći Božić. Kućice, vilenjaci i Djed Božićnjak dominiraju izlozima, a našlo se i umjetnog snijega i bijelih životinjica za pravi zimski ugođaj.

Tisak Media, Račkoga

Poslovnica Tisak Medije na adresi Račkoga 2 oduševila je jednostavnim, a dojmljivim ukrasima. Jednostavni vijenci, drvena zvijezda, prigodne šalice i lutkice privlače pažnju prolaznika, a ne ometaju pogled na izlog.

ELFS, Amruševa

Izlog ELFS trgovine ukrašen je idealno za sezonu darivanja. Sve je prepuno vrećica za poklone, umjetnog snijega i diskretnih ukrasa. Minimalistički, a opet lijep i elegantan podsjetnik na nesebično doba koje već kuca na vrata.

Studio Franić Šekoranja, Ulica kralja Držislava

Dizajneri interijera znaju urediti izlog tako da odražava filozofiju njihovog brenda, a opet obilježe blagdansko doba. Njihovim izlogom dominira bijela boja, uz cvijeće, golubove i jednostavne čestitke. Cijeli izlog djeluje umirujuće i odiše blagostanjem koje ovog doba simbolizira.

Home by Ciss, Jurišićeva

Pravi duh Božića dočekao nas je u Home by Ciss, gdje posjetitelje na vratima pozdravlja Djed Božićnjak, kao i simpatični polarni medvjedi i vilenjaci. Dominiraju zelena i crvena boja, u pravom duhu Božića.

Home Sweet Home, Martićeva

Orašar je glavna zvijezda izloga Home Sweet Home. Ne samo što će vas dočekati lutkice s njegovim likom već i šalice i tanjurići. Pozornost privlači i usklađeno božićno drvce, kao i pokloni koji stoje ispod njega.

HomeDeco, Teslićka

Trgovina HomeDeco iz Dubrave već nas je oduševila svojim predivnim ukrasima. Dominiraju crvena i zelena boja, umjetni snijeg i snjegovići, a posebnu pozornost privlače telefonska govornica i udobna fotelja s jastučićem.

Pročitajte više