Zaljubili smo se u nove Tommy Hilfiger tenisice u pastelnim bojama

Foto: tommy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PASTELNE boje u modnom svijetu nisu neka novost, posebno ne u proljeće i ljeto kada većina brendova bira upravo njih za svoje komade. No, iako nisu nikakva vijest, one su naprosto vječno moderne i u trendu. Sada kada je zima napokon iza nas, idealno je vrijeme za upotpuniti garderobu bojama, a s pastelnima tenisicama nećete pogriješiti. 

Tommy Hilfiger je u najnovijoj kolekciji predstavio i dva para tenisica u pastelnim bojama u koje smo se odmah zaljubili. Tenisice su niskog kroja, a krase ih jednostavnost i monokromatski ton. 

Napravljene su od kože, a potplat im je gumena te su na vezanje. Dolaze u dvije boje - Soothing Pink i Vessel Blue. Ove tenisice odlično će ići uz razne modne kombinacije, od onih jednostavnih, svakodnevnih do malo elegantnijih koje uključuju suknje ili haljine. 

Tenisice dolaze u veličinama od 35 do 42, cijena im je 109.90 eura (828.05 kn), a možete ih vidjeti ovdje

Pročitajte više