Zaljubili smo se u ove Zarine sandale s mašnom. Koštaju 36 eura

Foto: zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

S OBZIROM na trenutne temperature još uvijek je malo rano, ako se nas pita, za kupovinu kaputa, čizama i pletenine iako zapravo jesen kuca na vrata te su mnoge trgovine dobile nove kolekcije za jesen i zimu. No pregled novih kolekcija uvijek je zabavan, ako radi ničega onda zbog slaganja liste želja.

Tako smo do sada pokrili najnovije kolekcije i ovosezonske jesenske trendove kada je u pitanju obuća - spojler alert u trendu je ona ravna bez potpetica. No iako je za ovu jesen predviđeno da će dominirati ravna obuća, to ne znači da se peta treba odreći, nikako.

Posebno ako se radi o ovako jednom lijepom komadu kao što su ove cipele na petu s otvorenim stražnjim dijelom i mašnom iz najnovije Zarine ponude. 

Cipele na petu s mašnom, 35.95 eura (270.87 kn)

Mašna i ne previsoka potpetica

Cipele imaju šiljasti vrh, potpetica je idealnih šest centimetara, a dolaze u bež i crnoj boji. Iskreno, ne možemo se odlučiti koja nam se više sviđa. Cijena im je također prihvatljiva pa je tako za jedan par ovih ljepotica potrebno izdvojiti 35.95 eura (270.87 kn). 

Cipele na petu s mašnom, 35.95 eura (270.87 kn)

Pročitajte više