Bijela haljinica iz Zare pravi je hit

Screenshot/Foto: TikTok/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA ne prestaje oduševljavati svojim novitetima, a jedna mala bijela haljina s volanima osvojila je ljubitelje brenda na TikToku. Haljina je kratka i pamučna, a samim time savršena za nadolazeće ljetne dane. Tiktokerice su pokazale kako haljina izgleda kad se obuče i privukle brojne pozitivne komentare.

"Rađena je za tebe"

"Ova haljina je kratka, ali kratak je i život", napisala je Aurora Conti (@auroracontiii) u opisu svojeg videa. U njemu vidimo kako isprobava minijaturnu bijelu haljinu bez rukava s volanima iz Zare. No u komentarima je otkrila da je ipak nije kupila. Linda Darks (@linda.darks) također je pokazala kako isprobava haljinu.

@auroracontiii The dress may be short, but so is life🤷🏼‍♀️ 🤍 @ZARA #zara #zarahaul #zaranewin #zaraspring #zaragirl #zaraviraldress #fashion #ootd #fyp #perte #parati #viral #auroracontiii ♬ suara asli - 𝐌𝐢𝐧𝐞. - 𝟑𝟎𝟑 𝐌𝐢𝐧𝐞.
@linda.darks New in @ZARA 🫶🏻 #zara #zaraoutfit #zaranewin #nuoviarrivizara ♬ original sound - Avery Loro

"Moja mama bi mi ovo kupila kao majicu", "Curo, ova haljina je rađena za tebe", "Vidjela sam je i otišla kupiti", "Imam ovu haljinu i obožavam je, ali kratka je straga", "Sviđa mi se", "Trebam je", "Ima li je u ružičastoj boji?", "Ovo bi izgledalo nevjerojatno s tamnim trapericama", neki su od komentara na njezin video.

Haljinica je dostupna i u našim Zara fizičkim trgovinama, kao i na webshopu. Primarni materijal haljine sastavljen je od 95% pamuka i 5% elastanskog vlakna. Sekundarni materijal je 100% pamuk.

Haljina s volanima, 22.95 eura

Pročitajte više