Želite parfem koji traje cijeli dan? Ovo su najdugotrajniji muški mirisi

Foto: makeup.hr/sephora.fr/lijepa.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ODABIR pravog muškog parfema koji će ostati prisutan tijekom cijelog dana može predstavljati izazov. U ovom članku istražit ćemo muške mirise koji će vas oduševiti svojom postojanošću.

Ovi parfemi obuhvaćaju različite mirisne obitelji, od svježih do drvenastih i začinjenih, tako da bez obzira na vaše sklonosti, na ovom popisu sigurno postoji jedan koji će zadovoljiti vaša osjetila.

Versace Eros Pour Homme parfemska voda, 50 ml, snižena cijena je 47.13 € (355.1 kn)

Imenovan po samom rimskom božanstvu ljubavi, ovaj senzualan i privlačan parfem savršen je za večernje izlaske. Parfem Eros Eau de Parfum, predstavljen 2020. godine, otvara se svježim notama mente, jabuke, limuna i mandarine. Njegove srednje note obuhvaćaju Ambroxan, geranij i muškatnu kadulju, dok bazne note čine vanilija, cedar, sandalovina, gorka naranča, pačuli i koža.

Armani Beauty Profondo, 40 ml, snižena cijena je 66.4 € (500.59 kn)

Vjerojatno ste upoznati s Aqua di Gio, jednim od najprodavanijih muških mirisa u povijesti. Međutim, ovo novo, koncentriranije izdanje naglašava svježe citrusne note i duboke osnovne note mošusa i morskih minerala. Iako je svježi i vodenastiji od drugih dugotrajnih mirisa, zadržava se na koži znatno duže od originalne verzije.

Parfem Burberry Hero, 50 ml, cijena je 88 € (663.04 kn)

Drvene note su poznate po svojoj izdržljivosti, a ovaj intenzivan parfem obiluje njima, uključujući čak tri različite vrste cedra u svojoj bazi. Miris tamjana dodaje začinjeni element koji je snažan i muževan.

Dior Sauvage Elixir, 60 ml, 123.75 € (932.39 kn)

Vjerojatno ste upoznati s klasičnim mirisom Sauvage, još jednim kultnim muškim parfemom. No verzija Elixir podiže ulog s ekstremnom koncentracijom, što znači da traje čak i duže od originala.

Chanel Bleu de Chanel parfemska voda, 50 ml, cijena je 102 € (768.52 kn)

Riječ je o još jednom iznimno popularnom muškom mirisu. Ovaj eau de parfum pruža najdulju postojanost u usporedbi s ostalim verzijama Bleu de Chanel.

Tom Ford Oud Wood, 50 ml, cijena je 309.90 € (2334.94 kn)

Obilje drvenih nota sugerira samo jednu stvar: trajnost. Ovaj miris zrači samopouzdanjem i elegancijom. Pravilno doziranje je ključno, ali što je najvažnije, nosite ga kada želite stvarno ostaviti nezaboravan dojam.

BOSS Bottled, 50 ml, snižena cijena je 61.50 € (463.37 kn)

Intenzivan spoj drvenih tonova, začina i kože čini ovaj parfem najprivlačnijim i najdugotrajnijim unutar BOSS Bottled kolekcije.

Paco Rabanne Invictus Victory, 50 ml, snižena cijena je 72.10 € (543.24 kn)

Suprotno mnogim mirisima s naglaskom na drvenim notama, ovaj parfem ističe se svojom slatkoćom zahvaljujući tonki i vaniliji u baznim notama, koje ostaju prisutne na koži satima pružajući topli i privlačan miris. Ipak, prisutnost nota limuna i tamjana osigurava da miris ne postane previše sladak ili ljepljiv.

Pročitajte više