Žena uništila muževo ograničeno izdanje PS-a. Ljudi pišu: "Zabrljala si"

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNA tiktokerica postala je viralna, ali ne baš zbog dobrog razloga. Naime, Isabella Veronica Hardy poželjela je uljepšati izgled suprugove PS4 konzole, koja je, usput, ograničeno izdanje, da bi se bolje uklopila u "bijelu estetiku sobe".

"Ova ružna plava stvar", kako kaže, bila joj je trn u oku mjesecima i odlučila ju je oblijepiti bijelom folijom. "U osmom sam mjesecu trudnoće, gnijezdim se i vrijeme je da je umotamo kako bi odgovarala svemu", kaže u videu koji je pregledan preko 3 milijuna puta. 

Potom ju je dobro obrisala i krenula lijepiti bijelu foliju. "Bila sam prilično uvjerena da će ispasti super, ali bila sam u krivu", kaže u videu. Dodala je da izgleda lakše nego što je i da se folija nije lijepila tamo gdje je htjela pa je morala posegnuti za fenom. Na kraju je pokazala finalni izgled konzole i pitala: "Bolje je nego što je bilo, je li tako?"

@isabellaveronicahardy What will my husbands reaction be 🤔🤭 #wrappingps4 #nesting ♬ original sound - isabellaveronica

Mnogima se ovo nije svidjelo

No nije baš dobila odgovore kakve je priželjkivala. Naime, mnogima se ovaj DIY nije svidio jer se radi o Uncharted 4 PS4 konzoli koja je rijetkost i postiže visoke cijene u oglasnicima. 

"O moj bože, nisi! Ograničeno izdanje Uncharted 4 PS4", "Prelijepila si ograničeno izdanje PS4", "Mislim da ovo može poslužiti kao dokaz njegovom odvjetniku za razvode", "Oh, draga, zabrljala si. To je ograničeno izdanje i još nije bila ni isključena pa se nadam da se nije pokvarila", "Njegov odgovor bili su papiri za razvod. I bio bi potpuno valjan", "Ili mu nadogradi konzolu na PS5 koja je bijela... Uskladiš estetiku i daš mu bolji sustav", neki su od komentara. 

Snimila je novi video i našalila se da ju je muž ostavio

Hardy nije odgovorila ni na jedan komentar o stanju konzole, ali je snimila naknadni video u kojem kaže da ju je muž ostavio. U novom isječku Hardy je postavljala autosjedalicu za svoje novo dijete u automobil našalivši se da njezin suprug ne želi imati ništa s njom nakon fijaska s PS4.

@isabellaveronicahardy Follow up after last weeks PS4 wrapping video 😢 #singlemum ♬ original sound - isabellaveronica

"Očekivano", "Znao sam", "Nabavi mu PS5", "Prokleto sam sretan zbog tog čovjeka", neki su od komentara. 

U kasnijim videima koje je tiktokerica objavila na kanalu može je se vidjeti s mužem. Tako da se čini da ipak nije došlo do razvoda zbog preuređenja konzole. 

Ako ste se pitali, ovakvu novu konzolu teško je naći, ali na eBayu može se naći ona korištena. Cijena joj varira između 110 i 300 dolara, ovisno o stanju. 

Pročitajte više