Žene su oduševljene ovim salonkama s mašnom i točkicama: "Fenomenalne su"

Foto: aminahabduljillil.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRIBLIŽAVA se Valentinovo, po mnogima najromantičniji dan u godini. Kao i svake godine, mnoge modne marke su pripremile posebne kolekcije kako bi pomogle svojim kupcima da izraze ljubav jedinstvenim poklonom. No Valentinovo nije isključivo rezervirano za parove ili zaljubljene, već je to i prilika da i oni koji su solo, proslave ljubav - prema samome sebi. A ako se nas pita, ove salonke su komad koji bismo si rado poklonili ovog Valentinova. 

Salonke krase peta od 11.4 centimetra, šiljasti prednji dio i mrežasti gornji dio na kojem se nalaze crvene točkice. Imaju i detalje od antilopa, a tu je i glavna zvijezda - predimenzionirana mašna koja se nalazi na vanjskoj strani cipela. 

"Službeno je, zaljubljena sam"

"Prekrasne su", "Volim ih", "Bez riječi sam", "Za umrijeti su", "Opsjednuta sam", "O moj Bože, tako su lijepe", "Službeno je, zaljubljena sam", "Predivne", "Savršenstvo", "Fenomenalne su", "Jedva čekam da dobijem svoje", "Ovo je sve", "Jako ih želim", samo su neki od komentara na Instagram profilu brenda ispod objave s ovim cipelama. 

Ove salonke su novitet luksuznog brenda obuće Aminah Abdul Jillil. Marka je osnovana 2012. godine i poznata je po odvažnom, a ženstvenom dizajnu. Upravo je estetika obuće kojom se ova marka ponosi dovela do globalne distribucije cipela u preko 50 zemalja. 

Cijena im je 559.95 eura, a možete ih pronaći ovdje

Pročitajte više