"Zubi su znatno bjeliji": Ova pasta za zube viralna je na TikToku

Screenshot/Foto: TikTok/marvis.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

O MARVIS zubnim pastama smo već pisali u par navrata, a sada su ponovno postale viralne zahvaljujući jednoj tiktokerici i videu u kojem ih je pohvalila. Video je do sada pregledan preko 3 milijuna puta, a korisnica Tash (@tashlandi) u njemu kaže: "Želite li znati tajnu bijelih zubi?"

Potom otkriva da koristi Marvis pastu za zube, i to onu za izbjeljivanje s okusom mente. "Ovo održava moje zube bijelima", kaže u videu. Dodaje da su njezina druga tajna Crest 3D trakice za izbjeljivanje. "Smatram da nema boljih trakica za izbjeljivanje", kaže ona. Dodala je da će uz ovu kombinaciju zubi biti bijeli. Na kraju je upitala druge imaju li iskustva s izbjeljivanjem zuba koristeći kokosovo ulje. 

@tashlandi the whitest teeth formula in my opinion & i dont have any fake tan on rn and you can still see how white my teeth are #teethwhitening #whiteningteeth ♬ original sound - tash landi 🤍

"Stvarno djeluje"

"Volim Marvis, posebnu tu pastu. Sada ne mogu koristiti nijednu drugu pastu za zube. Što se tiče ulja, stvarno djeluje", napisala je jedna osoba u komentarima. Neki su pak napisali da zasigurno ima ljuskice na zubima, na što je tiktokerica odgovorila da nema, "ali da je to ogroman kompliment".

"To mi je najdraža pasta za zube", nadovezala se druga osoba ispod videa. "Kupila sam je nakon tvog videa i mogu potvrditi da djeluje", dodala je treća. U komentarima se javila i osoba koja tvrdi da radi kao dentalni asistent i da za izbjeljivanje može preporučiti Opalescence gel. 

Ova tiktokerica nije jedina koja je pohvalila ove paste za zube. Tiktoker David (@drdavidcohen) u svom videu pokazao je koju koristi i rekao da se okus mente prilično osjeti i da su zubi nakon korištenja "iznimno glatki". Usporedio ju je s pastama s ugljenom. 

@davidcohen

Anyone ever try marvis?

♬ La belle vie - Sacha Distel

Na Amazonu ima ocjenu 4.3

Pasta za zube Marvis za izbjeljivanje s okusom mente na njemačkom Amazonu ima preko dvije tisuće recenzija i ocjenu 4.3. "Posvjetljuje male mrlje, okus je svjež i dugotrajan. Skupa je, ali se isplati", "Zubi su znatno bjeliji. Kupila bih je opet", neki su od komentara onih zadovoljnih. Negativne recenzije su uglavnom usmjerene na cijenu, a neki su istaknuli da nisu vidjeli razliku. 

Ova pasta za zube može se kupiti kod nas, u ljekarnama i drogerijama koje drže ovu marku, ali i naručiti online preko stranica kao što je Amazon. Kod nas u ljekarnama cijena ove paste je između 11 i 12 eura, a postoji i putno pakiranje koje košta 6 eura. 

Marvis Whitening Mint pasta za zube, 85 ml, Ljekarna Plus, 11.46 eura
Marvis Whitening Mint pasta za zube, 25 ml, Delmerion, 6.50 eura

Talijanska marka osnovana prije više od 40 godina

Ovu talijansku marku osnovala je obitelj Martelli prije više od 40 godina u Firenci. Početna ideja iza brenda bila je razviti proizvode za izbjeljivanje zubi prilagođene pušačima. Danas se proizvodi za oralnu higijenu prodaju u 40 zemalja i izuzetno su popularni. Iako su formulirane za izbjeljivanje, izuzetno su nježne i prikladne čak i za osjetljive zube.

Pročitajte više