20. jubilarni Torcida Kup: U paklenoj atmosferi Mertojak demoliranjem "Matende i Soće" najavio osvetnički pohod

Foto: B.Z

U NEDJELJU navečer, u sjajnoj atmosferi pred više od tri tisuće gledatelja u Vukovarskoj ulici u Splitu, odigrane su četvrtfinalne utakmice jubilarnog 20. Torcida Kupa.

U prvom susretu Radunica je s 3:2 svladala "Konobu pizzeriju Dalmatinu, a pogodak odluke postigao je Banić u 24. minuti. Drugi dvoboj donio je pak vrlo zanimljiv preokret. Kontroverzni MNK Ustanik imao je vodstvo u prvom poluvremenu, da bi u nastavku Krišto svojim 9 golom odveo "Eko selo Grabovica do konačnih 5:2."

Utakmicu večeri odigrali su ipak "Torcida Mertojak" i ekipa "Matenda i Soćo". Više od 3500 gledatelja stvorilo je nevjerojatnu kulisu sjajnoj partiji Mertojkaša, koji su zabili čak četiri gola i tako najavili pohod na naslov. U posljednjem susretu večeri, prošlogodišnji pobjednik Torcida Ražine s 4:1 bila je bolja od ekipe "Ajmo opet Prugovo".

U polufinalu u ponedjeljak navečer igrati će tako "Torcida Ražine" i "Radunica" te "Torcida Mertojak" i "Eko selo Grabovica". Postoji mogućnost da se opet u završnici susretnu prošlogodišnji finalisti Torcida Ražine i Torcida Mertojak, u novom epskom spektaklu.

Pročitajte više