Armada viče "Mamiću cigane" i nema privedenih! Ministre Ostojiću, zašto je ZG-policija u službi maksimirskog šerifa?

Foto: Tea Cimaš / Cropix

SOLIDARNOST s velikim suparnicima na tribinama, pokazali su navijači Rijeke, koji su na utakmici EL protiv Žiline, kao odgovor na policijsko stavljanje u službu jednog čovjeka, odgovorili skandiranjem "Mamiću cigane".

Navedeni poklič jako je glasno odzvanjao stijenama Kantride na samom početku prvog susreta 3. pretkola Europa Lige i nema sumnje da bi ga čuli i Uefini mentalni higijeničari, naravno kad bi takve funkcije uopće postojale i da ih u stvarnosti ne mijenjanju njihovi zagrebački dopisnici iz "nevladinih organizacija" i Mamićevog kluba.

Ali, za razliku od kolega iz metropole, koji na mig iz lože navijače tjeraju s tribina i na višesatno klečanjewww.index.hr/sport/clanak/represija-na-maksimiru-policija-privela-i-snimila-navijace-koji-su-vrijedjali-mamica-mamic-nije-naredio-uhicenja-radimo-svoj-posao-/692077.aspx, riječka nije upala među Armadu i odvodila njene pripadnike koji su se solidarizirali s BBB-ima.

Selektivno i tendeciozno tumačenje i čitanje zakona, izgleda nije praksa na drugim hrvatskim stadionima, osim na našem "Wembleyu", stoga treba postaviti pitanje Policijskoj upravi zagrebačkoj, ali i ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću: Kada je na čelno mjesto PUZG-a postavio Dinamovog izvršnog dopredsjednika?

Znamo ministre da ste na taborovanju, ali dok se vi vratite s godišnjeg, zbog tako nakaradnog korištenja hrvatske policije, svi gledatelji na Maksimiru moći će stati pod jedan šator.

 

Pročitajte više