Barca uložila još 5,5 milijuna eura u obranu: Iz Sao Paula stiže stoper Douglas

Foto: Guliver Image/Getty Images

BARCELONA je prije kraja ljetnog prijelaznog roka odlučila dovesti još jedno pojačanje, 5,5 milijuna eura uloženo je u dodatno pojačavanje konkurenciji u obrambenoj liniji. Naime, toliko je iznos transfera brazilskog stopere Douglasa iz Sao Paula.
 
Ovaj 24-godišnjak će s Kataloncima potpisati ugovor na pet godina, čim se riješe sve formalnosti. ""Barcelona i Sao Paulo dogovorili su dolazak Douglasa Pereire dos Santosa. Cijena transfera je četiri milijuna eura uz dodatak od milijun i pol, ovisno o nastupima igrača. Douglas će krajem tjedna stići u Barcelonu i obaviti liječnički pregled", piše u priopćenju s Camp Noua.
 
"Bio je to kompliciran posao, ali klub je uspio dobiti svojih 60 posto od transfera, a to je za nas vrlo dobrih 3,6 milijuna eura", riječi su predsjednika Sao Paula Miguea Aidara o ovom poslu.
 
Baca je tako dovela i trećeg stopera ovog ljeta, nakon Jeremyja Mathieua i Thomasa Vermaelena, a kad se govori o obrambenom dijelu momčadi, stigla su i dva vratara, Marc-Andre ter Stegen i Claudio Bravo.

Pročitajte više