Belgijci poručili: "Utakmica u Zagrebu odlučit će tko ide u Brazil - mi ili Hrvati"

Foto: Screenshot; Uefa.com

BELGIJA se dugo mučila protiv Makedonije, ali zahvaljujući Edenu Hazardu trupe Marca Wilmotsa nastavljaju "rat" protiv Hrvata za prvo mjesto u skupini A.

"Moj je posao zabijati i asistirati, a moram priznati da se zabavljam dok to radim. Protiv Makedonije nije bilo lagano, ali tri boda su tu i to je najvažnije. Činjenica da je Hrvatska pobijedila Wales i nije neko iznenađenje, a što će se dalje dogoditi ne znam. Vidjet ćemo", rekao je Hazard.

"Pred nama su četiri finalne utakmice"


Hrvatska je pobjedom protiv Srbije i Walesa došla na korak do Brazila, a za čekiranje karte trebat će nešto više - pobjeda protiv Belgije 10. listopada u Zagrebu. To će svakako biti ključna utakmica ove generacije.

"Svi smo očekivali pobjedu Hrvatske protiv Walesa. Svima nam je jasno da ćemo odlazak na SP u Brazilu tražiti protiv Hrvata u Zagrebu", rekao je kapetan momčadi Vincent Kompany, a izbornik Belgije Marc Wilmots samo je nadodao:

"Nakon šest utakmica mi imamo 16 bodova, a postigli smo 11 golova i pritom primili samo jedan. Ova momčad raste iz utakmice u utakmicu i znamo da uvijek možemo biti još bolji. Sada se okrećemo utakmici protiv Srbije, odnosno pred nama su četiri finalne utakmice", poručio je za kraj belgijski izbornik.

Pročitajte više