Bilić nije uspio: Arsenal golom Sancheza izbacio Bešiktaš!

Foto: Guliver Image/Getty Images

BEŠIKTAŠ Slavena Bilića ispao je u play-offu Lige prvaka od Arsenala. Londonski klub izborio je grupnu fazu preko Alexisa Sancheza, strijelca jedinog pogotka u uzvratnoj utakmici.
 
Arsenalu se isplatilo pojačanje iz Barcelone, Bešiktaš bez udarca u okvir gola
 
Turska momčad u London je stigla po pogodak kojim bi stigla na korak od grupne faze budući da u prvoj utakmici u Istanbulu nije bilo pogodaka, ali ne da nije zabila gol, već nije imala niti udarac u okvir gola.
 
Ipak, Bešiktaš, kojeg je s tribina gledao suspendirani Bilić, odlično je stajao na travnjaku sve do posljednje sekunde prvog poluvremena kada je Sanchez iskoristio prvu pogrešku Turaka. Nakon proigravanja Ozila nogometaš koji je ovog ljeta stigao iz Barcelone provukao je loptu ispod gostujućeg vratara Zengina za vodstvo Topnika.
 

 
 
Turci nisu iskoristili glupost Debuchyja
 
Arsenal, koji je lovio 17. plasman zaredom u grupnu fazu Lige prvaka, bez problema je čuvao prednost do 75. minute kada je Debuchy napravio glupost i zaradio drugi žuti karton. Nakon toga se uvukao strah u momčad Arsenea Wengera, ali Bešiktaš to nije iskoristio, te će Bilićevi izabranici natjecanje nastaviti u Europskoj ligi.
 
Sastavi:
 
 

Pročitajte više