Bisping: Belfort je jebeni varalica, stavlja si steroide u šupak! Želim revanš!

Foto: Fightsite

MICHAEL BISPING kao da tek sada polako postaje svjestan svih činjenica oko svog poraza iz Brazila kada ga je prekidom uspio svladao Vitor Belfort.

Pobjeda u toj borbi trebala je donijeti Bispingu meč za titulu prvaka u srednjoj kategoriji protiv Andersona Silve, a Bisping je nakon borbe reagirao prilično miroljubljivo i nije se previše bunio, čak ni nakon otkrića da je Belfort prije te borbe imao dozvolu za testosteronsku terapiju.

No, kako dani odmiču Bisping reagira sve žešće, a nema sumnje kako je posljednja izjava zaista vrhunac napada na Vitora.

"On je već prije uhvaćen zbog dopinga i sad mu je dozvoljeno da si stavlja steroide u šupak. Što mogu reći? On je jebeni varalica i želim revanš s tim čovjekom", oštar je bio Michael.

"Sudac je zaustavio borbu, čestitam mu na toj odluci, Belfort je bio bolji borac te noći. No, kad sam otišao na pod ja sam bio dobro i mislim da je sudac ipak reagirao prerano. Zaista bih volio se naći ponovno s Belfortom jednog dana u oktogonu", dodao je Bisping.

Pročitajte više