Bivši spiker nogometne repezentacije: Ovo je prešlo svaku mjeru, prijavio sam Šukera zbog prijetnji!

Foto: Uefa.com

ZLATAN HRLE posljednjih dana živi scenarij dostojan svojh najvećih hitova. Bivši frontmen reperske grupe "Soma dollara", koji je godinama bio službeni najavljivač hrvatske reprezentacije, doživljava neugodnosti nakon izgreda Josipa Šimunića, iako na utakmici s Islandom nije niti bio. Nedavno je dobio otkaz u HNS-u, no mnogi su pomislili da je mikrofon kojim je Šimunić širio netrpeljivost na Maksimiru bio njegova odgovornost. Hrlu su zasuli pozivima, kritikama i uvredama, od prolaznika do teta u vrtiću. 

> Bivši spiker nogometne reprezentacije: Zbog Šimunića mi se život pretvorio u noćnu moru!

"Svi su me pitali kako sam mu mogao dati mikrofon, a mama mi danima plače", rekao nam je, nakon što je medijima poslao priopćenje.

"To je jedino što mi je preostalo, moram sam se javno obratiti".

No, Hrle je tek tada upao u probleme.

"Danas me nazvao predsjednik Davor Šuker. Javio sam se rečenicom "Čestitam predsjedniče". A on mi je odgovorio "Slušaj smrade". Tada sam shvatio da je riječ o priopćenju koje je Index objavio", kaže nam Hrle.

"Jebat ću ti mater! Dobro me se pazi, sad ćeš ti vidjeti. Sve ću ti jebat po spiku....". Eto, to mi je rekao Šuker, a ja sam mu rekao da izbriše moj broj telefona", prepričava Hrle razgovor s predsjednikom HNS-a. "Otišao sam u policijsku postaju Dubrava i prijavio slučaj. Ne mogu vjerovati, nikoga nisam uvrijedio. Uznemirila mi se opet cijela obitelj", tvrdi.

"Spreman sam i na detektor laži. Za Šukera tražim kazneni progon, jer ovo je prešlo svaku mjeru"

Tražili smo od HNS-a potvrdu ovih navoda, a odgovorili su nam da "o tome nema saznanja pa ne mogu ni komentirati". Pokušali smo kontaktirati i policijsku upravu, i nadamo se tijekom jutra njihovom odgovoru.

Pročitajte više