Brestovac potpisao za Glory i nastupa u Zagrebu!

Foto: Fightsite

CIJELA regija u ožujku iduće godine ponovno će imati priliku uživati u borilačkom spektaklu na najvišoj mogućoj razini zahvaljujući dolasku Gloryja u Zagreb.

Orsat Zovko koji je i dogovorio dolazak najbolje svjetske kick boks organizacije na svijetu u Hrvatsku već je najavio kako će u glavnoj borbi večeri nastupiti najbolji hrvatski borac svih vremena Mirko Filipović, a protivnik će mu biti trostruki osvajač K-1 World Grand Prix Finala Remy Bonjasky.

Zovko je otkrio i kako će novu priliku u Gloryju dobiti Igor Jurković, unatoč porazu tehničkim nokautom koji je doživio proteklog vikenda u New Yorku u borbi protiv Brazila Jhonata Diniza, a nove vijesti stižu i dalje.

Ono o čemu se također već neko vrijeme nagađalo sad je dobilo i službenu potvrdu. Mladen Brestovac isto će se naći još jednom u ringu s nekim od najboljih boraca svijeta, njega također čeka mjesto na popisu borbi za Gloryjev event u zagrebačkoj Areni.

"Pregovori o nastupu Brestovca u Gloryju vodili su se neovisno o njihovom održavanju eventa u Zagrebu, pa bi Mladen nastupio u toj organizaciji čak i da nije došlo do dogovora o dolasku u glavni grad Hrvatske. U četvrtak smo dogovorili sve uvjete suradnje, a ovo je sad idealna prilika Brestovcu da se nastupom pred domaćom publikom predstavi cijelom svijetu i pobjedom započne karijeru u Gloryju", rekao je Orsat Zovko, čelnik Fight Channel grupe u sklopu koje se nalazi i FFC organizacija.

Podsjetimo, Brestovac će prije Gloryja u Zagrebu koji se održava 8. ožujka iduće godine odraditi još najmanje jednu borbu, a ona mu je na rasporedu već 13. prosinca na FFC-u 10 u Skoplju gdje će se boriti protiv Kirka Kroube iz Belgije.

U ovom trenutku nije poznato tko će biti protivnici Jurkoviću i Brestovcu, ali to bismo mogli saznati već tijekom idućeg tjedna.

Pročitajte više