Zbog prijetnji odgođena Plava noć u Imotskom

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

NAVIJAČI Dinama iz Dalmacije trebali su se u petak, 10. svibnja, naći u jednom restoranu u Imotskom, u kojem je trebala biti organizirana Plava noć. No događaj je odgođen nakon što je na adresu Radija NU, koji je prvi objavio vijest o Plavoj noći, stiglo puno prijetnji. Uslijedilo je i otkazivanje restorana pa organizatori sad traže novu lokaciju.

"Sjenke i intrige"

"Ono što je trebalo biti večer posvećena ljubiteljima i simpatizerima GNK Dinama Zagreb, pretvorilo se u dramatičan okret događaja. Radio NU, pouzdan izvor informacija, našao se usred vrtloga optužbi i prijetnji nakon današnje objave o Plavoj noći u Imotskom koja se treba održati u petak 10. svibnja.

Unatoč tome što su samo izvršavali svoj posao, objavljujući plaćenu reklamu, postali su metom agresivnih napada. Prijetnje i uvredljive poruke zatrpavale su naše društvene mreže. Dodatno, restoran, prvobitno odabrana lokacija za događaj, iznenada je otkazao proslavu.

Organizator je obavijestio Radio NU da tragaju za zamjenskim prostorom. Plava Noć u Imotskom sada je preplavljena sjenkom skandala i intriga!", objavio je Radio NU.

Pročitajte više