Cenzurirana naslovnica na kojoj Xavi "oralno obrađuje" Puyola!

UREDNICI katalonskog dnevnika Sport, morali su izmijeniti sliku na naslovnici izdanja od utorka zbog čudnog i kompromitirajućeg položaja kapetana Barcelone Carlosa Puyola i njegovog zamjenika Xavija.

Naime, na originalnoj fotografiji pri proslavi gola, Puyol visoko skače, s preponama u visini i neposrednoj blizini Xavijeve glave, a omaleni veznjak baš u tom trenutku plazi jezik. Povrh svega, ispod fotografije nalazi se oglas "seks je život".

Sport: "Zamijenili smo naslovnicu jer ne želimo vrijeđati ničije osjećaje"

Nakon što je njihova zamjena naslovnica postala svjetski hit, u Sportu se nisu mogli praviti "kao da se ništa ne događa". Štoviše, na naslovnici njihovog portala objasnili su kako je došlo do svega: "Ilustracija na naslovnici sastoji se od dvije fotografije. Ona u prvom planu prikazuje Lea Messija kako se raduje, ali polemiku nije izazvalo to, nego ona u pozadini, na kojoj su Fabregas, Xavi i Puyol.

Nastala je nakon što je Puyol postigao gol na prvoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja na Santiago Bernabeu u siječnju ove godine. Kada smo sinoć pustili tu naslovnicu, na društvenim mrežama su se pojavili nepovoljni komentari na račun položaja Xavijevog i Puyolovog tijela, pa smo odlučili zamijeniti naslovnicu kako nikome ne bi vrijeđali osjećaje."

Pročitajte više