Danci udarili po Hansenu nakon remija s Argentincima: "Ovo je fijasko, katastrofa!"

Foto: Screenshot: tv3sport.dk

ARGENTINA se pobrinula za prvo veliko iznenađenje na rukometnom Svjetskom prvenstvu u Kataru. U razgovoru s brojnim stranim novinarima koji su došli u Dohu, većina ih je predvidjela da će se za zlato boriti Francuzi i Danci, a da će Hrvatska i Španjolska igrati za broncu. Međutim, malo tko je očekivao da će "mali" Argentinci uzeti bod protiv "velikih" Danaca.

"Argentinci su nam napravili isto što i Hrvati i Francuzi"

Iznenađeni su bili novinari, Nikola Karabatić, a pogotovo danski mediji koji su opleli po svojim rukometašima. Naravno, dominiraju naslovi poput "katastrofa i fijasko".

"Tango nas je prizemljio. Bio je to obračun koji je nepotrebno postao napet zbog danske aljkavosti i nedostatka koncentracije. Na kraju se Danska spašavala od totalne katastrofe", piše B.dk.

"Protivnici su nas namamili baš poput Hrvata na Igrama u Londonu ili Francuza u prošlogodišnjem finalu Eura. Argentinci su blokirali Mikkela Hansena i tako su došli do velike senzacije", javlja Sporten.tv2.dk.

O Hansenu: Bila je to najgora tvoja predstava u reprezentativnom dresu

Komentator istog medija Bent Nyegaard proziva vođu danske reprezentacije Mikkela Hansena.

"Mikkel, ti si sjajna osoba, ali moraš preuzeti odgovornost! Moraš biti nositelj ove reprezentacije. Tako je sa svim velikim ekipama. Ovdje ću samo za primjer spomenuti Messija, Ronalda, LeBrona, Kobea Bryanta... Utakmica protiv Argentine bila je jedna od tvojih najgorih predstava u reprezentativnom dresu".

Danci priliku za popravak imaju u nedjelju kada ih čeka dvoboj sa Saudijskom Arabijom.

Pročitajte više