Detroit dogovorio još jedno veliko pojačanje, Pistonsi slažu veliku momčad!

Foto: Getty Images / Guliver image

DETROIT Pistonsi dogovorili su veliko pojačanje u vidu 23-godišnjeg Brandona Jenningsa, koji će nakon četiri sezone provedene u Milwaukee Bucksima po svemu sudeći postati novi Pistons. Iako vijest još nije službeno potvrđena, prema pisanju američkih medija Jennings je s Pistonsima dogovorio uvijete trogodišnjeg ugovora vrijednog vrtoglavih 24 milijuna dolara. U suprotnom smjeru iz Detroita prema Milwaukeeu trebali bi otići 21-godišnji razigravač Brandon Knight, te još dvojica igrača koja nisu imala veliku minutažu, Khris Middleton i Vjačeslav Kravcov.

Jennings bi tako trebao biti treće ovogodišnje veliko pojačanje Detroita, nakon što su im već pristupili iskusni razigravač Chauncey Billups i sjajno krilo Atlanta Hawksa ,Josh Smith. Ljevoruki razigravač trenutačno se smatra jednim od najboljih playeva u NBA ligi s jako cijenjenim šuterskim sposobnostima. Interesantna je činjenica je Jennings sezonu 2008-2009 proveo u talijanskoj Lottomatici u koju je došao kao 19-godišnjak, prometnuvši se u jednog od najboljih igrača Eurolige te sezone.

Nakon odigrane sezone u Europi opet se vratio nazad preko bare u Milwaukee od strane kojeg je draftiran 2009. godine.  U Bucksima je proveo četiri godine, a prošle sezone bilježio je 17,5 poena i 6,5 asistencija po utakmici. Izgledno je da će biti važan kotačić u novog igračkoj slagalici Pistonsa.

Pročitajte više