Di Natale "panenkom" šokirao Olimpico: "Ovo nije lako s 35 godina"

NOGOMETAŠI Udinesea napravili su pravo malo čudo, preokrenuvši 2:0 vodstvo Rome na Olimpicu.

Rimljani su poveli golovima Lamele u 22. i 24. minuti. Gosti su smanjili desetak minuta prije kraja poluvremena preko Domizzija. U 50. minuti Di Natale je izjednačio, a onda i dvije minute prije kraja susreta zabio za pobjedu.

"Jako smo sretni jer smo pobijedili jaku momčad. Uspjeli smo se vratiti nakon loših prvih pola sata, sretan sam što sam uspio pogoditi mrežu", rekao je Di Natale nakon utakmice. "Uvijek se trudim odigrati najbolje, ali nije lako s 35 godina. Ipak, ovaj uspjeh podigao nam je moral, ne zabija se svaki dan Romi tri gola", dodao je.

Trener Rome Zdenek Zeman nakon utakmice je kritizirao suca utakmice jer smatra kako penal u  87. minuti nije trebao biti suđen. Lijep početak digao je Olimpico na noge, navijači su u jednom trenutku slavili sigurnu prednost, a u drugom ispratili svoje ljubimce zvižducima.

"Ovo je drugi put da nam se to dogodilo ove sezone. Ne znam je li problem fizičke ili psihičke prirode. Moramo ozbiljno razgovarati, ali nisam, zabrinut za poziciju na ljestvici, prvih pola sata utakmice daje mi razloga za optimizam", rekao je Zeman.

Napoliju osma domaća pobjeda zaredom

U drugoj večernjoj utakmici Napoli je na San Paolu pobijedio Chievo s 1:0 pogotkom Mareka Hamšika u 13. minuti. Momčad Waltera Mazzarrija došla je do sedme ovosezonske pobjede te osme domaće zaredom kad je Serie A u pitanju.

Pročitajte više