Dinamo u šoku nakon remija s Interom, Čačić: Bolje da smo sada kiksali, nego u srijedu protiv Bugara



TRENER Dinama Ante Čačić prema svemu sudeći broji posljednje dane na klupi Dinama. Zdravko Mamić u povijesti je smjenjivao trenere za sitnije "prekršaje", a Čačić ih je za sada skupio dva. Remi protiv Ludogoreca u Bugarskoj još se može tolerirati, ali remi protiv Intera, ekipe kojoj svi prognoziraju posljednje mjesto u prvenstvu, za aktualnog hrvatskog prvaka je debakl.

> Petev najavio trijumf Ludogoreca u Zagrebu: "Kad izbacimo Dinamo, onda ćemo razmišljati o Šerifu"

> Neuspjela generalka pred Ludogorec: Inter šokirao Dinamo i uzeo bod na Maksimiru!

Međutim, Čačić o smjeni ne želi razmišljati. On se okreće uzvratnoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka kada na Maksimir stiže Ludogorec.

"Bolje da nam se ovaj kiks sada dogodio, a ne u srijedu", poručio je Čačić. "Sad ćemo se maksimalno okrenuti uzvratu protiv Bugara i iz njega izvući najbolje za nas".

Trener Modrih je ponudio objašnjenje zašto njegova momčad nije pobijedila Inter:

" Pripremali smo se za tri boda na startu sezone, no nismo uspjeli iz više razloga. U igri su nas poremetile ozljede Milana Badelja i Mehmeda Alispahića, ali svejedno smo stvorili dovoljno prilika za pobjedu. Alispahiću je stradala arkada, Tonela su šivali u poluvremenu, a Sammir je igrao pod blokadom koja je popustila pred kraj utakmice kada ga više nisam mogao zamijeniti. Na sve to, Badelj je dobio udarac u mišić i morao izaći", pravdao se Čačić.

Badelj: Moramo se dignuti, igrati bolje i proći Bugare

Kapetan Dinama Milan Badelj nije bio zadovoljan nakon remija s Interom.

"Nismo igrali dobro i sva odgovornost je na nama igračima. Ne igramo bajno i moramo se dignuti, igrati bolje i proći Bugare. Što se tiče prvenstva, ovo je tek prvo kolo, ali svjesni smo da moramo igrati bolje", rekao je Badelj za službenu internetsku stranicu Dinama.

Vida: Danas nije bio naš dan



Sličnog je mišljenja i krivac za jedini pogodak Intera, Domagoj Vida.

"Svatko ima lošiji dan, a danas je bio naš. Stvorili smo neke prilike, ali nismo uspjeli zabiti. Ipak, s optimizmom čekamo srijedu jer smatram da smo bolja momčad od Bugara", tvrdi Vida, a vratar Ivan Kelava nadodaje:

"Jednostavno danas nije bio naš dan. Što reći? Nismo bili pravi, dobili smo i taj nesretni pogodak i Inter je odnio bod. Unatoč tome, trebamo dignuti glave i pripremiti se za srijedu. Čeka nas prava utakmica protiv Ludogoreca, ali siguran sam kako ćemo pred punim Maksimirom proći dalje", nada se Kelava

Pročitajte više