Drama u Turskoj: Prosinečki ne smije u Bešiktaš! Stiže Slaven Bilić?

Foto: Getty images / Guliver Image

U UTORAK navečer turski mediji objavili su kako je Robert Prosinečki novi trener slavnog Bešiktaša. Međutim svega pola sata kasnije stigao je demantij iz Kayserispora.

Glasnogovornik kluba Oguz Ortakoyluoglu rekao je kako su čelnici kluba stopirali sastanak Roberta Prosinečkog i predstavnika Bešiktaša te kako nemaju nikakvu namjeru pustiti hrvatskog trenera.

"Zaustavili smo svaki pokušaj kontakta čelnika Bešiktaša s Prosinečkim. Mislim da smo im jasno dali do znanja da ga ne želimo pustiti. Vjerujem kako je ovo točka na i svih medijskih napisa oko prelaska našeg trenera"

Kayserispor je stavio veto na pregovore Robija i Bešiktaša i time uistinu zaključio priču koja danima puni novine, a na koju ni sam Prosinečki nije ostao imun. Priznao je da se nešto kuha, ali po svemu sudeći još godinu dana ostaje u Kayserisporu.

"Imam ugovor s klubom i zadovoljan sam", rekao je Prosinečki kratko turskim medijima.

Bešiktaš se u međuvremenu opet sjetio Slavena Bilića, s kojim je koketirao uoči Eura u Poljskoj i Ukrajini. Navodno bi za stol umjesto Robija na pregovore trebao sjesti Bilić, pišu ruski i turski mediji. Družba je družba, a služba - služba. Bilić službe nema otkako je dobio otkaz u Lokomotivu. U svom prvom intervjuu nakon odlaska rekao je da je nevjerojatno tužan.

Pročitajte više