El Soudani gladan osvojio publiku na Maksimiru: "Užitak je igrati u ovakvoj atmosferi"

Foto: Damir Krajac/Cropix

HILAL EL SOUDANI i u drugoj utakmici u Dinamu oduševio je navijače. U sjajnoj partiji protiv Osijeka postigao je i fenomenalan pogodak.

> Jurčić oduševljen navijačima i pojačanjima: "Zagrebačka publika prepoznaje klasu"

> Dinamo ovaj put nije dopustio maksimirski plijen osječkim kradljivcima bodova: El Soudani i Čop za 3:1!

"Ništa nisam jeo, jer postim, ali sada ću se dobro najesti", poručio je novi miljenik navijača nakon utakmice.

"Stvarno smo jako dobro otvorili sezonu i možemo biti zadovoljni. Prošli tjedan smo odigrali dobru utakmicu i osvojili trofej, a večeras smo opet bili dobri, zabili tri gola i zasluženo dobili. Naravno da sam sretan zbog svog prvog gola za Dinamo, no važnija je dobra igra, pobjeda i da su gledatelji zadovoljni otišli kući. Također bi htio zahvaliti navijačima koji su me od prvog dana odlično prihvatili, užitak je igrati u takvoj atmosferi, a suigrači i ja ćemo im se znati zahvaliti na terenu", dodao je Soudani za službenu stanicu "Modrih".

Duje Čop je postigao dva gola, te se tako izjednačio na vrhu ljestvice strijelaca s napadačem Rijeke Leonom Benkom.

"Željan sam igre, nisam igrao četiri mjeseca i jedva čekam svaku utakmicu. Naravno da sam sretan i zbog dva gola, no to sigurno ne bih mogao sam već je zaslužna cijela ekipa. Stvarno je gušt igrati, nadopunjavamo se u napadu i nadam se da ćemo svi skupa dati puno golova ove sezone kada se uigramo jer ovo sada još nije "to"", rekao je Čop i dodao:

"Bit ćemo još bolji. Isto tako bi htio naglasiti da je bila sjajna atmosfera i hvala svima koji su došli, a mi ćemo svojim igrama dati svima razlog da se vrate na stadion te bi odmah sve pozvao sljedeći petak na stadion jer sigurno nećemo razočarati. Bili smo dobri protiv Hajduka, ljudi su zadovoljni otišli kućama i drago mi je što su ti isti vratili, a došli su i novi koji su opet mogli uživati. Odlično je igrati u ovakvoj atmosferi."

Pinto: Iz utakmice u utakmicu ću biti sve bolji

Ivo Pinto je debitirao i pokazao da će biti pojačanje.

"Ovo mi je prva utakmica i zadovoljan sam kako smo izgledali na terenu. Cijela momčad je igrala dobro, dominirali smo cijelu utakmicu i potpuno zasluženo došli do pobjede. Što se tiče moje igre, logično da ću iz utakmice u utakmicu biti bolji, ali stvarno je danas bio užitak igrati."

"Modre" sada očekuje dvoboj s luksemburškim Fola Eschom u drugom pretkolu Lige prvaka.

Pročitajte više