Gerrard napao Lovrena! Suigrači hrvatskog braniča smatraju najslabijom karikom

Screenshot (TheSun)

DANAS od 14:30 sati igra se najveći derbi engleskog nogometa između Manchester Uniteda i Liverpoola.
 
Engleski mediji u svojim najavama su izostavljali Dejana Lovrena iz prvih jedanaest Liverpoola, no hrvatski branič je ipak dobio priliku od prve minute u paru sa Škrtelom
 
Lovren izgubio povjerenje trenera, navijača i suigrača
 
Lovrena je Liverpool doveo ovog ljeta iz Southamptona za 20 milijuna funti, ali je danas njegova budućnost u Liverpoolu neizvjesna. Izgubio je povjerenje trenera Brendana Rodgersa i navijača. The Mirror piše i da je Lovren izgubio povjerenje nekih suigrača, koji smatraju da je upravo on najslabija karika Liverpoola. 
 
Lovren je zaigrao za Liverpool u utorak protiv Basela, u remiju 1:1 kojim je njegova momčad ispala iz Lige prvaka, ali se očekuje da ponovno preseli na klupu nakon što se u momčad vratio Kolo Toure, kojeg su navijači izabrali za najboljeg igrača prošlog mjeseca.
 
Lovren nakon okršaja sa Gerrardom zaigrao samo jednom, navijači se pitaju: Zna li Lovren tko je Gerrard?
 
The Sun tvrdi da je Lovrena nakon poraza od Crystal Palacea napao kapetan Liverpoola Steven Gerrard budući da je hrvatski branič bio najlošiji pojedinac u tom susretu odigranom 23. studenog. Zanimljivo, nakon te utakmice Lovren je zaigrao samo jednom, protiv Basela.
 
Navijači Liverpoola su šokirani: "Zar nakon manje od pola godine tjeramo igrača kojeg smo platili 20 milijuna funti?!", "Zna li Lovren da je Gerrard legenda kluba?!", "Između Lovrena i Gerrarda, zna se koga biramo", "Kakvo bacanje novca..."

Pročitajte više