Hajduk glavna prvotravanjska šala: Mamić kupuje Sušića, Špacu mijenja trener Segeste

Foto: GNK Dinamo

PRVOTRAVANJSKO ludilo zahvatilo je i hrvatski nogomet, a hrvatski prvak odlučio se našaliti s najvećim rivalima i njihovom zvijezdom Tinom Sušićem.

"Modri" su objavili kako su odlučili kupiti Hajdukovog veznjaka prema želji navijača, koji igranjem igrice na Dinamovoj stranici i zabijanjem golova kao Sušić mogu povisiti iznos kojeg će Dinamo platiti Splićanima za reprezentativca BiH. 

"Obzirom da Tino Sven ne zabija mnogo golova, odlučili smo po prvi put u svijetu sporta prepustiti navijačima da definiraju visinu Dinamove ponude za Hajdukovog prvotimca zabijanjem golova u Android i online igrici", kažu u Dinamu.

Kliknete li na igricu, vidjet ćete Sušića kako se prema na udarac prema golu, a onda...

"Jedina namjera bila je malo nasmijati naše navijače i čitatelje, a nikako nikoga uvrijediti. Sigurni smo da će svatko to upravo tako i shvatiti", dodali su iz Dinama.

Šali se i Segesta: Mile Buinac je novi trener Hajduka

Hajduk je jutros bio tema šale i u Sisku. Najstariji hrvatski klub Segesta objavio je "ekskluzivno" kako je trener sisačke "Stare dame" Mile Buinac postao novi trener Hajduka potpisavši ugovor na dvije godine nakon iznenadne ostavke Stanka Poklepovića.

Pročitajte više