Hajdukovci zaboravili da im je Osijek nanio zadnji poraz: "Nemaju šanse, samo su nam predjelo za Dinamo"

OSIJEK je davno, još u kolovozu, porazio Hajduk u Gradskom vrtu, ali Bili od tada nisu izgubili prvenstvenu utakmicu i nedjeljni susret s tim protivnikom na Poljudu gledaju isključivo kao priliku da pobjedom održe priključak s Dinamom na vrhu.

Ne samo to, Osijek je uvertira za sljedeće kolo i veliki derbi Dinama i Hajduka na Maksimiru, nakon čega slijede i dvije utakmice najboljih klubova u četvrtfinalu Kupa!

Utakmicu protiv Osijeka najavio je Goran Jozinović, lijevi bočni koji ove sezone igra jako dobro:

"Osijek smo na početku prvenstva podcijenili, ali to se neće ponoviti. Iako smo bili u odličnoj seriji, pauza zbog utakmica reprezentacije nije nam štetila
jer smo se dobro odmorili i nakon toga intenzivije trenirali, pa jedva čekamo nastavak prvenstva."

"Znamo smo što nas čeka nakon Osijeka i to nam je motiv više da pobijedimo i ostanemo u vrhu i u pravom raspoloženju čekamo veliki derbi. Znamo da je u Osijeku teška situacija, ali o tome ne razmišljamo, gledamo samo sebe." poručio je Jozinović.

Čestitao je reprezentaciji na plasmanu na SP, a na pitanje nada li se ubuduće pozivu izbornika Kovača, s obzirom da je reprezentacija tanka baš na poziciji koju on pokriva, odgovorio je:

"Ne razmišljam o tome. Koncentriran sam isključivo na Hajduk i da se što duže zadržimo na vrhu. Ako me pozove, bit ću presretan, ako ne, neću biti razočaran."

Mario Pašalić, najbolji strijelac Hajduka ove sezone, nada se nastavku golgeterske forme.

"Ide mi, ali nisam jedini, uvijek netko novi zabije, a ta raznovrsnost je odlična."

O Osijeku ne znam puno, ali mi se moramo fokusirati na našu igru, ako ponovimo prvo poluvrijeme protiv Istre, neće biti problema."

Problema velikih bilo je u Hajduku kada novi izbornik mlade reprezentacije Nenad Gračan nije pozvao Pašalića za kvalifikacijske utakmice za Euro, ali on se ne uzbuđuje zbog toga:

"Igram dobro i nadam se pozivu. Ako nastavim kao do sada, nadam se da će doći."

Pročitajte više