"Hrvatska slavi zlatnu Sandru"

SVI ZNAČAJNIJI svjetski mediji izvijestili su o zlatnoj medalji Sandre Perković.

"Perković je vodstvo preuzela u drugoj seriji hicem od 68.11. U sljedećoj seriji dodala je još jedan metar i to se pokazalo kao udaljenost dovoljna za zlatnu medalju", piše BBC.

"Dosegla je olimpijsku slavu"

"Sve suparnice su bacile svoj šesti pokušaj. Perković, koja je posljednja bacala, nervozno je ušla u krug za bacanje diska. Tražila je podršku od publike da baci hitac preko 70 metara. Nije uspjela, bacila je "samo" 64.03, ali to je ionako nevažno. Sandra Perković, olimpijska pobjednica, briznula je u plač", piše Eurosport, dok španjolska Marca dodaje da je nakon europske dosegla i olimpijsku slavu.

"Nakon što je prošlog mjeseca uspješno obranila naslov europske prvakinje u Helsinkiju, Sandra Perković je u Londonu dosegla olimpijsku slavu."

Blic i Kurir ostali nijemi

"Prošle godine bila je pozitvna na doping. Vratila se nakon šest mjeseci i to na kakav način. Na Olimpijskim igrama s hrvatskim rekordom osvojila je zlato", stoji u tekstu američkog ESPN-a.

Bosanskohercegovački Sportsport donosi naslov "Hrvatska slavi: Sandra Perković zlatna", dok srpske Sportske imaju naslov "Hrvati slave Sandru Perković". Blic i Kurir su "zatvorili oči" na hrvatsko zlato.

Pročitajte više