I Roy Keane u depresiji zbog Uniteda: Premierliga najbolja na svijetu? To je pranje mozga

Foto: Getty Images / Guliver image

PORAZOM u Pireju u prvoj utakmici Lige prvaka nastavio se sunovrat Moyjesovog Uniteda. Od naslova prvaka su se oprostili odavno, a teško da će iduće sezone vidjeti i Ligu prvaka. Za ITV je sinoćnju utakmicu komentirao i Roy Keane.

Legendarni Irac koji je za Unite odigrao više od 300 utakmica i osvojio Ligu prvaka iako nije igrao u strašnom finalu protiv Bayerna teško podnosi sliku današnjeg Manchestera. Tvrdi da u Pireju više od ove momčadi nije ni očekivao.

"Vrijeme je za totalni remont ekipe. Unitedu treba šest, sedam novih igrača. Moyes je u šoku, očekivao je velike stvari, i sigurno ga šokiraju kvaliteta ove ekipe i njezini rezultati", rekao je Keane i izvukao zaključak:

"Peru nam mozak da je Premierliga najbolja na svijetu, ali to su gluposti. Možda je to samo najjači brend. Pogledajte kako se engleski klubovi muče u Europi i koliko zaostaju" - Stalno nam ispiru mozak kako je Premierliga najbolja na svijetu, ali to su gluposti. Možda ima najbolji brand, ali vidjeli smo koliko se engleski klubovi muče na europskoj sceni i koliko zaostaju za najboljim europskim momčadima.

Pročitajte više