Ibrahimović: Nisam vidio Lovrena, pa neću ići nekoga namjerno ozlijediti

Foto: Screenshot: Youtube

IZBIO je rat na relaciji Lyon - PSG. Iako je derbi odigran prije dva dana, strasti se očito još uvijek nisu smirile. Naime, PSG je došao do zaslužene pobjede 1:0, golom Blaisea Matuidija. Tom pogotku kumovala je velika pogreška Dejana Lovrena, kojeg je Zlatan Ibrahimović bez problema izbacio iz igre i centrirao Matuidiju za pogodak.

> PSG slavio u derbiju protiv Lyona i preuzeo vrh ljestvice

> Pogledajte kako je Ibrahimović kopačkom stao na glavu Lovrenu

Predsjednik Lyona: PSG je zasluženo dobio, ali Ibra je morao dobiti crveni karton!

Međutim, Lovren i Ibrahimović imali su na utakmici još jedan "bliski susret", kada je Ibra pri doskoku nakon jednog duela stao Lovrenu na glavu i raskrvario ga.

"PSG je zasluženo dobio utakmicu. Oni su bili bolji od nas i tu nema više govora. Međutim, ono o čemu treba pričati jest divljačko ponašanje Zlatana Ibrahimovića koji je našem Lovrenu namjerno stao na glavu s ciljem da ga ozljedi. Ibrahimović je trebao dobiti crveni karton. To je bio masakr!", poručio je predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas.

Lovren: Ibra me namjerno nagazio. Oprostio sam mu, ali...

S njim se složio i Lovren:


"Ibrahimović me dobro nagazio. Mislim da je to namjerno napravio! Prihvatio sam njegovu ispriku, iako je došao tek nakon pet minuta. Ovo je za disciplinsku komisiju", napisao je Lovren na Twitteru.

U razgovoru za Le Parisien dodao je da se jako prestrašio.

"Što bi bilo da me pogodio u oko?  Njegovih sto kilograma... Posljedice bi bile puno teže. Nije dobio ni karton, a mene su znali isključiti i kada nisam ni taknuo protivničkog igrača. Ibrahimović je mogao i drugačije doskočiti, mogao je nogu pomaknuti u stranu"

Leonardo: Lyon traži opravdanje za poraz

S druge strane, iz redova PSG-a javio se sportski direktor Leonardo koji smatra da Lyon izliku zbog poraza traži u "nes(p)retnom" potezu Ibre.

"To su gluposti. Oni samo žele odvući pažnju svojih navijača zato što su igrali loše. Lyon nam ništa nije mogao učiniti na terenu i to je jedina prava istina. Njihov predsjednik stalno traži nekakvo opravdanje za poraz. Evo što su vam kompleksi", oštro je poručio Leonardo.

Za kraj spomenimo kako je Disciplinska komisija Le Championnata otvorila istragu zbog navedenog događaja te se uskoro očekuje odluka komisije je li Ibrahimović zaista namjerno nagazio Lovrena.

Ibrahimović: Nisam vidio Lovrena

Na koncu oglasio se i Zlatan Ibrahimović, koji je istaknuo kako nije vidio hrvatskog reprezentativca...

"Nisam imao namjere ozlijediti ga. Ne, to je nemoguće. Gledao sam loptu i nisam vidio Lovrena. Pa neću na podu nekoga ići ozlijediti", rekao je Ibra.

"Napad iz Lyona na mene neću komentirati. Za mene je taj napad znak da se boje. Ali u pravu su, treba se bojati, jer je PSG najbolja momčad u Francuskoj"

Pročitajte više