Kakvo pitanje, takav odgovor: Ljutiti Klopp izjurio iz TV studija nakon poraza od Reala!

Foto: Getty images

TRENER dortmundske Borussije Jurgen Klopp bio je razočaran teškim porazom na Santiago Bernabeu.

"Nećemo se zavaravati. Nismo primili tri pogotka samo zato što nam nedostaje četiri-pet prvotimaca. Doživjeli smo debakl jer smo igrali loše, jer smo im olako dopuštali ulazak u gol šanse, da ne govorim da smo napravili nekoliko katastrofalnih grešaka, što je momčad poput Reala znalački iskoristila.

"Protiv najboljih svjetskih momčadi, u što svakako spada kraljevski klub, treba igrati taktički gotovo savršeno. U svakom slučaju vjerujem kako možemo bolje od ovoga"; dodao je njemački strateg.

"3:0 poraz ni u kom  slučaju nije jednostavan. Na leđa pada svojevrsni teret, a onda je vrlo lako izgubiti samopouzdanje pa i najjednostavnija prilika za gol postaje nemoguća misija. Ne smijemo si to dozvoliti", za kraj će.

 Ljutiti Klopp nakon poraza je gotovao u studiju njemačke televizije kojeg je napustio usred emisije nakon pitanja novinara: Je li Dortmund ispao iz Lige prvaka?

"Pitate glupo pitanje, dobijete glupi odgovor", rekao je trener Borussije, pitao "jesmo li gotovi?", bacio mikrofon, pozdravio gosta Olivera Kahna i otišao.




Dvoboj je prokomentirao i vratar dortmundske momčadi Roman Weidenfeller...

"Nedostajalo nam je koncentracije na početku utakmice i nismo se branili onako kako smo to zamislili. U pojedinim trenucima susreta previše smo olakšali Realu. Protiv njih morate igrati puni samopouzdanja, inače nemate nikakvu šansu," rekao je Weidenfeller.

Pročitajte više