Kapetan Walesa puca od samopouzdanja: Igramo sjajno, kao nekada pod Garyjem Speedom

Foto: Ronald Goršić / Cropix

KAPETAN Walesa Ashley Williams priznao je kako je dvoboj protiv Hrvatske odlučujuća kvalifikacijska utakmica. U slučaju poraza Velšani će se oprostiti od Brazila. Nakon pobjede na gostovanju kod Škotske moral u reprezentaciji vrlo je visok, međutim u utorak navečer očekuje ih ipak puno ozbiljniji protivnik.

"Želimo prije svega pobijediti Hrvatsku, da vidimo gdje smo nakon šest kvalifikacijskih utakmica. Mislim da bi se s ta tri boda vratili u utrku za odlazak za SP. Trenutno smo sedam bodova iza dvije prvoplasirane ekipe, međutim u slučaju pobjede dijelit će nas samo četiri boda, a to je već otvorena utrka", rekao je Williams.

"Vjerujem nekako u pobjedu iako Hrvatska izgleda sjajno u posljednje vrijeme. S Belgijom se bore za prvom mjestu i ruše protivnika za protivnikom. Naravno da oni ni ne pomišljaju na poraz u utorak, na nama je da ih razuvjerimo", dodao je.

Neko vrijeme egzistirala je bojazan da za susret neće biti spreman Gareth Bale, međutim na treningu u ponedjeljak navečer postalo je jasno kako će as Tottenhama ipak započeti susret protiv Hrvatske...

"Meni djeluje sasvim spremno. Nakon što je jučer bio pod paskom doktora, danas je trenirao s nama i mogu reći da nikakvih problema nije bilo. Vjerujem da će sutra zaigrati od prve minute. Naravno da takvog igrača svatko želi u momčadi pa makar i nedovoljno spremnog kao protiv Škotske", spremno će.

"Atmosfera u reprezentaciji izvrsna je, a pobjeda protiv Škotske bila je najbolja prezentacija u posljednje vrijeme, odnosno otkako sam ja reprezentativac. Sve podsjeća na ovo vrijeme kada nas je vodio Gary Speed. Ponosni smo na pobjedu na Hampden Parku i nadamo se nastaviti u takvom tonu", za kraj će.
 

Pročitajte više