Kiesslinže, ne laži: Nisam vidio da je lopta ušla u mrežu kroz glupu rupu!

Foto: Guliver Image/Getty Images

STEFAN KIESSLING sigurno neće dobiti njemačku godišnju nagradu za fair play, jer ni četiri dana nakon što mu je priznat gol koji nije zabio za Bayer na gostovanju kod Hoffenheima prošlog tjedna, ne stišavaju se kritike na njegov račun.

Podsjećamo, igrala se 70. minuta utakmice kada je napadač nakon kornera pucao glavom, a lopta je prošla pored vratnice i kroz rupu u mreži završila u njoj.

Kiessling se isprva primio za glavu, tužan zbog promašaja, ali nakon što je sudac Felix Brych zajedno s igračima Hoffenheima krenuo prema centru, Kiessling je počeo slaviti sa suigračima.

"Teško mi padaju sve te kritike na moj račun. Svi me optužuju da sam vidio što se dogodilo i da sam trebao to reći sucu. Ali, 30 tisuća ljudi na stadionu vidjelo jeisto što i ja. Vidio sam da lopta leti prema golu, ali nisam vidio da je prošla s krive strane stative. Da sam dobro vidio, rekao bih sucu da je prošla kroz tu glupu rupu u mreži" rekao je Kiessling.

Ali, demantirajuga fotografije s utakmice na kojima se jasno vidi da je napadač s brojem 11 imao jasan čist pogled prema lopti koja je prolazila pored desne vratnice domaćeg vratara, koju pritom nije ni dirala.

Također, udarac glavom nije bio tako jak da se ne bi moglo primjetiti da je lopta prošla s krive strane stative. A možda najviše od svega govori Kiesslingova reakcija, kada se nakon udarca udario za glavu, tužan što nije pogodio gol.

 

Pročitajte više