Kopljar otkrio: Imamo još rezerve, ne treba sve karte otkriti na početku

Foto i Video: Dario Dalmacija /Index

DVA od dva. Hrvatska je nakon Austrije u prvom kolu Svjetskog rukometnog prvenstva porazila i Tunis sa 28:25. Drugi krug nije daleko, kao ni prvo mjesto skupine koje se Golužini igrači nadaju uhvatiti već protiv Irana i Makedonije.

> Alilović i krila slomili nezgodni Tunis (28:25)

> Goluža nakon Tunisa: Sve ide prema planu

> Čupić: S Makedonijom igramo za prvo mjesto

Najbolji je među hrvatskim rukometašima bio Čupić sa 8 golova, Manuel Štrlek dodao je 7, a Marko Kopljar zabio je četiri gola.

"Bilo je dobro, četiri boda su najbitnija. Imamo još rezervi u obrani u napadu, ali ne treba sve karte otkriti na početku", rekao je Marko Kopljar i dodao:

"Sutra ćemo se odmoriti, pogledati video i pripremiti se za Iran".
 

 
Jedan od najiskusnijih na parketu Igor Vori zna da je turnir tek počeo i da Hrvatsku još čekaju puno teži izazovi.

"Čestitke svim suigračima, odigrali smo fenomenalnu utakmicu. Kad je bilo najpotrebnije, obrana nas je poslužila. Četiri boda su tu, idemo dalje", rekao je Vori, a na pitanje o Iranu odgovorio je kako treba prestati podcjenjivati protivnike.

"Nemojte mi spominjati lagani trening, Iran je protiv BiH vodio pet razlike. Nisu bezveze ovdje, nema mjesta opuštanju, treba održati ovu igru u obrani. Treba ići dalje utakmicu po utakmicu", kaže Vori.

"Tunis igra ovdje, skoro pred domaćom publikom. Vidjeli ste koliko navijača imaju, prvo smo njih trebali pobijediti jer su im davali vjetar u leđa, ali pokazali smo da smo pravi kolektiv", rekao je Gojun dodavši: "Bilo je teško. Tunižani su dobri šuteri, ali Mirko je na golu bio fantastičan".

 
 

Pročitajte više