Kramarić: Kao balavci smo ušli u utakmicu

Foto: Hina 

ANDREJ KRAMARIĆ sinoć u Rotterdamu nije realizirao šanse koje su Rijeci mogle donijeti povoljniji rezultat. Kekova momčad stradala je 2:0 i poništila pobjedu koju su protiv Feyenoorda upisali na Kantridi prije dva tjedna.

"Imao sam tri lijepe šanse i ovaj put nisam nijednu iskoristio. Razočaran sam, ali događa se i najboljim napadačima Europe, a ne samo meni", rekao je za nizozemsku televiziju nakon utakmice. 

"Usudio bih se reći da je Feyenoord na Kantridi čak bio bolji nego večeras. Nezrelo smo ušli u utakmicu, kao kakvi balavci. U drugom dijelu smo ipak pokazali europsku igri Rijeke"

Na streljani novinara zbog transfera: "Odšteta je stvar između Rijeke i mene"

Najbolji igrač Rijeke efikasnošću je u prvom dijelu sezone ušao u top ponudu skorašnjeg prijelaznog roka. S novinarima u Nizozemskoj razgovarao je nakon utakmice baš o toj temi i priznao im kontakte s čelnicima Feyenoorda. Ljetos je Martin van Geel, sportski direktor Feyenoorda, novinare uvjeravao da Kramarić nije jedan od kandidata za napadačku poziciju. No, hrvatski reprezentativac otkrio je drugu priču koja se jutros u Nizozemskoj prenosi uz dosta pozornosti.

"Ne znam točno kako se priča razvijala i možda ne bi bilo korektno da potvrdim tu priču. No, znam da je kalkulacija bilo. Jednog dana možda ću igrati za Feyenoord, možda opet protiv njega, tko zna", rekao je Kramarić. 

Situacija s njegovim ugovorom u Rijeci tema je i na europskom tržištu. Kramarić je navodno vezan sitnom milijunskom klauzulom i njegov ugovor financijski nije odveć težak.

"Visina odštete iz ugovora je isključivo pitanje između kluba i mene. To nije tema", odgovorio je napadač Rijeke. 

>>> KEK: ISPALI SMO NAIVNI, KRAMI NIŠTA NE ZAMJERAM

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Pročitajte više